Opleidings’ Advies Raad

Ondersteuning bij de Yoga opleiding
Tijdens de opleiding zullen enkele ondersteunende gesprekken met de Opleidings Advies Raad (OAR) plaatsvinden.
Deze begeleiding heeft als doel de cursist te begeleiden in haar ontwikkeling, haar voortgang in de yoga opleiding.

Voorbeelden van gespreksonderwerpen:
Hoe gaat het met jou, je opleidingsdoelen, je tijdsindeling?
Hoe ervaar je inhoud en begeleiding van de yoga opleiding?

Wanneer vinden deze gesprekken plaats?
Bij het aanmeldingsgesprek, dus voorafgaand aan de yoga opleiding, wordt reeds  één van de leden van de Opleidings Advies Raad uitgenodigd.
Tijdens de opleiding vinden over het algemeen drie gesprekken plaats.
Het eerste gesprek wordt na de eerste maanden van de daadwerkelijke opleiding gehouden. De cursist heeft dan haar eerste indrukken opgedaan. Dit is de periode van het vinden van ritme, inpassing in het (dagelijks) leven.
Een tweede gesprek vindt halverwege de yoga opleiding plaats. Het gaat daarbij om de voortgang van de yoga opleiding in alle opzichten.
Het derde gesprek wordt in de periode van afronding gehouden.

Docente en cursist stellen de momenten van deze gesprekken in overleg vast. De cursist kan hierbij zelf aangeven, wanneer zij behoefte heeft aan ondersteuning.

yoga-opleiding-de-cobra_claverhuis-amsterdam-jordaan_opleidings-advies-raad_   yoga-opleiding-de-cobra_claverhuis-amsterdam_opleidings-advies-raad
Twee leden van de Opleidings Advies Raad. Beiden hebben hun sporen verdiend bij begeleiding van cursisten in het middelbaar en het hoger beroeps onderwijs. Daarnaast hebben zij vele jaren yoga ervaring.

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.