Astrologie avond in het Claverhuis met Yvette Habets 2013

Ter afsluiting van het yoga seizoen in Amsterdam vind ik het fijn al mijn curisten samen te brengen, waarbij ook iedereen uit de groepen in Amstelveen welkom is. Een paar maal heb ik avonden met klankschalen mogen organiseren, daarnaast gaan we aan het eind van een seizoen meestal naar een park of bos voor yoga in de open lucht: heerlijk!

Yoga Lydwina Meerman _ Claverhuis Jordaan _ Astrologie met Yvette Habets _  juni 2013 _ _

Eind juni 2013 kwam

Yvette Habets

een avondje bij ons in

het Claverhuis (Jordaan)

vertellen over astrologie in ons leven.

Yoga Lydwina Meerman _ Claverhuis Jordaan _ Astrologie met Yvette Habets _  juni 2013

Zij heeft een fijne manier van de tijd nemen, uitleggen, en zij werpt een ‘universeel’ licht op astrologie. Zoals zij verbindt en verheldert, haar inzichten verwoordt : het wekt je belangstelling, ook al weet je nog weinig van astrologie, en je gaat beseffen, dat de wereld van de planeten de onze is.

Yvette maakte een overgang naar ons persoonlijke leven: in onze horoscoop is te zien waar onze groeipunten liggen. Natuurlijk voelen wij dat zelf ook, maar het is soms zo moeilijk om er werkelijk iets mee te doen. We voelen het misschien wel eens als een obstakel, een onneembare hindernis, en weten er geen weg mee, terwijl ‘het’ wel aan ons blijft trekken.

Yvette vertelde dat deze vraag in groei, vanuit je persoonlijke horoscoop bezien, andere benaderingswijzen kan bieden: je hoeft niet direct op de kwestie af te gaan, omdat je je groei kunt ontplooien door andere mogelijkheden aan te boren, die minder schril, gemakkelijker, en dus veel meer op een ontspannen, haalbare, manier verwezenlijkt kunnen worden. Zo kun je geleidelijk je levensdoel, met al haar grotere obstakels, op een ‘aanvaardend’ gaan beleven, en je er stapsgewijs in ontwikkelen. Dit zal je veel meer vreugde geven dan ‘onhaalbare’ doelen na te streven. Dit alles is in je horoscoop te vinden, en hier kan Yvette je raad bij geven.

Yoga Lydwina Meerman _ Claverhuis Jordaan _ Astrologie met Yvette Habets _  juni 2013 _

Dank je wel, Yvette,

ik zal graag in gedachten houden, dat cursisten met levensvragen bij jou terecht kunnen voor je liefdevolle verheldering, je mooie licht op ons levenspad.

Yoga Lydwina Meerman _ Claverhuis Jordaan _ Astrologie met Yvette Habets _  juni 2013_

Namaste,

Lydwina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *