YOGA, Beginnen en doorgaan Persbericht

Wie met yoga wil beginnen, kan er met dit boek gemakkelijk zelf mee doorgaan!

Yogaboek YOGA Beginnen en doorgaan 25 opeenvolgende yogalessen 600 fotos 450 blz Euro 22.95 Schrijfster Lydwina Meerman_

YOGA, Beginnen en doorgaan verschijnt op 23 november 2013 in de tweede, herziene en uitgebreide druk. Het is een ontwikkelingsboek met 25 yogalessen en ongeveer 250 houdingen. De ruim 600 foto’s zijn sprekend, de aanwijzingen duidelijk. Je kunt er direct mee aan de slag. Het gaat in op ademhaling, energie, duur en werking van een yogahouding.

De Appendix bevat vijf alfabetische lijsten, waarin de Sanskrietwoorden voor houdingen en begrippen worden vertaald en toegelicht. Verder vind je er omschrijvingen, adviezen, historische achtergronden en relevante onderwerpen als chakra’s en kundalinī.

Lydwina Meerman (1951) is sinds 1990 yogadocente en is opgeleid in Hatha en Raja Yoga door Hans Wesseling. Zij heeft vier reizen naar India gemaakt, waar zij ashrams bezocht en zich verder in yoga heeft verdiept. In 2007 heeft zij in Amsterdam yogaopleiding De Cobra opgericht. Daarnaast is zij columniste van het Tijdschrift voor Yoga en geeft ze een basiscursus Sanskriet voor yogastudenten.

YOGA, Beginnen en doorgaan is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Hatha Yoga én er zelf mee aan de slag wil!

 

Gegevens:
Uitgeverij Boekscout, Soest
isbn 978-94-022-0230-4
450 pagina’s
verkoopprijs tweede herziene en uitgebreide druk € 24,50 incl. verzendkosten


Een enthousiaste recensie op de website van een collega:

Bij toeval liep ik vorig jaar tegen het boek van Lydwina Meerman op.
Het is geschreven voor Doe Het Zelf-yoga. 24 complete lessen met foto’s en tekst.
Ze geeft het uit via een print on demand-club, het boek kost 28,50 euro
maar daarvoor heb je dus wel ruim een jaar yogabegeleiding in huis.
En als je klaar bent met les 24 begin je gewoon weer opnieuw. 🙂

.

.

.